Laptopuri Second Hand

Laptop Second Hand

Echipa noastra va aduce in prim plan cateva solutii de laptopuri second hand pentru cei cu un buget redus pentru aceasta perioada. Va prezentam modelul Fujitsu Siemens Lifebook S7220, echipat cu procesul Core 2 Duo P8700 – 2,53 Ghz si memorie ddr3 de 2 gb la pretul de 750 de lei.

laptopuri second hand

Nu suntem cu totii programatori sau pasionati de jocuri video. Multi dintre noi folosim calculatorul pentru a naviga pe internet sau a pierde timpul pe Facebook. Ca aa faci aceste lucruri nu trebuie sa cumperi un laptop care costa minim 1200 lei ( cam cat costa un laptop la marile magazine din tara ), de aceea va propunem o solutie mult mai ieftina si la fel de buna.

Laptop Second Hand

Laptopuri Second Hand

Laptop-urile second hand sunt aparate care au fost utilizate de primii propietari o anumita perioada de timp si care mai apoi sunt scoase la vânzare, fiind înca functionale. Spre deosebire de laptop-urile refurbished, sunt echipate cu toate componentele originale. Principalul avantaj al laptopurilor second hand este ca sunt mai ieftine decât modelele noi existente pe piata.

laptop second hand

Laptopurile second sunt cautate foarte mult si de firme: este dovedit ca nu merita sa investesti banii intr-un notebook nou pentru ca face acelasi lucru si plus de asta diferentele de pret sunt majore.