Monitoare Second Hand Bucuresti

Monitoare lcd second hand Bucuresti

Exista în Bucuresti un magazin de calculatoare si monitoare second hand (aduse de „dincolo”, de firma, branduri cu renume), înfiintata în 2004, care ofera sisteme, laptopuri, servere, imprimante si componente la preturi foarte mici.

monitoare second hand Bucuresti

De ce sa dai o gramada de bani pe un monitor lcd, de exemplu, cand poti sa-ti cumperi unul second-hand la jumatate din pret si cu garantie 1 an? Acestea sunt testate si pregatite spre vanzare pentru a satisface cerintele oricui.

Monitoare Lcd Second Hand

Monitoare Second Hand

Monitoare second hand lcd, tft sau led vand multi, insa putini ofera seriozitate si garantie. Firma noastra functioneaza din anul 2004 si importa calculatoare, monitoare second hand, servere, imprimante, componente PC si laptop-uri, toate la mana a doua.

Monitoare lcd second hand

Toti se gandesc ca daca un monitor este second inseamna ca nu este bun. Monitoarele second hand comercializate sunt  brand-uri diverse precum Hp, Dell, Fujitsu, Sony etc si au o platforma foarte stabila. Plus de asta beneficiati de o garantie de la 12 luni pana la 36 luni. Cand vine vorba de domeniul IT toti cautam reduceri insa, nu multi stiu ca exista magazine online specializate in vanzarea calculatoarelor second hand si a monitoarelor sh la o calitate superioara si la cele mai bune preturi.

Monitoare Second Hand

Monitoare Second Hand – LCD / TFT

monitoare second handDe ce sa alegem monitoare lcd second hand ? Deoarece preturile sunt potrivite pentru orice buget si pentru ca raportul calitate pret este imbatabil. Asta se intampla pentru ca in IT de obicei produsele nu se strica ci doar se invechesc! Daca anul acesta o persoana este dispusa sa dea oricat doar pentru a avea cele mai noi produse it si cumpara un monitor lcd de ultima generatie, peste cateva luni vom gasi acelasi monitor in perfecta stare de functionare intr-un magazin second hand la jumatate de pret (sau mai putin 😆 ).